Aktuelt / 30 år med ekte arbeidsglede

30 år med ekte arbeidsglede

Skrevet av: Inventum

Publisert: 18.03.22 - Sist oppdatert: 19.05.22

De ble etablert da telefaksen regjerte på kontoret. I år ferier Bodø Kontorsenter 30 år og jubiléet markeres med å fortsette å gjøre gode arbeidsplasser enda bedre.

– Det har vært en lang reise, sier daglig leder Rune Andreassen.

Han kom inn i 1994 som salgsleder og ble daglig leder i 1998, da han også kom inn på eiersiden.

Viktig kjede

Året etter skjedde noe av det som spilte en avgjørende rolle for selskapets suksess. Han var en av gründerne til å etablere kjeden Inventum, som i dag består av rundt 30 selskaper fra Kirkenes i nord til Kristiansand i sør.

– Som en enkel bedrift blir du ofte prisgitt leverandører og importører. Nå stiller vi med makt og muskler, noe som gir oss langt bedre betingelser.

2 Bodokontorsenter.159315
EN STOR DEL AV LIVET: – Vi tilbringer store deler av livet på jobben, og da er det gull verdt at vi har omgivelser som er både praktiske og innbydende, sier Rune Andreassen.

Som et ledd i dette arbeidet har Bodø Kontorsenter bevisst fokusert på å jobbe tett med et fåtall solide og kjente produsenter, som igjen sørger for at de får maksimal markedskraft.

Høy beredskap

Dette er noe som igjen kommer kundene til gode. For Bodø Kontorsenter legger stor vekt på å være en lokalt eid bedrift som setter kvalitet og service øverst på listen. Et godt eksempel er den økende interessen for kaffemaskiner. Her kan Bodø Kontorservice stille med et bredt utvalg små og store maskiner som leverer perfekt kaffe – hver eneste gang.

3 Galleri
SKAPER TRIVSEL: God kaffe skaper trivsel på arbeidsplassen

– Vi ser at stadig flere innser hvor viktig det faktisk er å kunne tilby ordentlig kaffe til medarbeidere, forretningsforbindelser og kunder, sier Andreassen.

Saken fortsetter under bildet

Det betyr igjen at det blir en aldri så liten krise hvis maskinen ikke skulle fungere. Det er her Bodø Kontorsenter kommer inn med gode vedlikeholdsavtaler. Og skulle noe uventet skje, så er deres servicefolk på plass i løpet av kort tid.

Rett balanse

I en bransje preget av hard konkurranse er det viktig å finne den rette balansen mellom det offentlige og private markedet:

– Det offentlige er primært prisstyrt, men hos det private næringslivet i Bodø har vi klart å bygge en forståelse for at du som bedrift også er tjent med kvalitet og bærekraftige løsninger.

4 Galleri
FORNØYDE MEDARBEIDERE: Et korrekt innredet kontor skaper fornøyde medarbeidere og bidrar til bedre resultater.

For et kontor er ikke bare et kontor. Et kontormiljø trenger en gjennomtenkt filosofi, hvor man tar høyde for lys, akustikk, innvendig og utvending solskjerming, trafikksoner, møterom, stillerom og de audiovisuelle løsningene. Dette da i tillegg til nødvendig utstyr som printer, scanner og kopimaskin.

Vinn-vinn situasjon

Stadig flere bedriftsledere innser at det er gull verdt å investere i et arbeidsmiljø som både er estetisk tiltalende samtidig som det innfrir alle krav til å skape en plass hvor det er godt å jobbe.

– Det å legge til rette for medarbeiderne dine er noe du får tilbake mange ganger i form av økt arbeidsglede, trivsel og kreativitet.

En lag-seier

Så er det slik at Bodø Kontorsenter ikke er et enmanns-show:

– Vi har bygget et team her som utgjør en stor slagkraft med tanke på å skaffe oss fornøyde kunder, sier Andreassen.

5 Galleri
GODE RÅD: Fagfolkene hos Bodø Kontorsenter hjelper deg med å finne de rette løsningene med tanke på alt fra lys til akustikk og smarte løsninger.

Og da tenker han på serviceleder Trond Ivar Rørmark, selger og kompanjong Robert Olsen og selger Rune Olsen.

– Du er nødt til å finne folk med den rette kompetansen og den rette innstillingen. Kulturen skal sitte i veggene. Positivitet, pågangsmot og en solid porsjon kremmerånd.

Rivende utvikling

Det hjalp også veldig da Bodø Kontorsenter fikk tak  i nye lokaler i Terminalveien nede på havna:

– Endelig kunne vi skreddersy vår egen butikk og vise frem alle de flotte produktene vi kan tilby. Dette fungerer også som en ideell plass å samle kunder til treff og møter, sier Andreassen.

I løpet av de 30 årene bedriften har eksistert, så har det skjedd en rivende utvikling og Bodø Kontorsenter har hele tiden lagt i front med tanke på forbedrede og innovative løsninger.

6 Galleri
MOBILE STILLEROM: Stillerom på hjul som kan flyttes rundt er perfekt i åpne landskap.

Smarte løsninger

Noe av det siste som er kommet på markedet er mobile stillerom i flere størrelser. Her kan man ha møter på teams eller telefon uten at noen utenfor hører din samtale. Dette er løsninger som er perfekte i åpne kontorlandskap hvor en til flere personer kan jobbe uforstyrret.

– De er på hjul og kan lett flyttes, de er innredet med ventilasjon, lys og strøm, samt at vegger og tak er kledt med akustiske materialer, forteller Andreassen.

En annen smart løsning som er aktuell for flere og flere små og mellomstore virksomheter er å få digitalisert dokumentflyten. Å digitalisere prosesser sørger for økt effektivitet, lønnsomhet og mindre frustrasjon over å ikke finne rett dokumentasjon når du har behov for det. I tillegg er det IT-sikkert og mer bærekraftig. Dette kan Andreassen og Bodø Kontorsenter hjelpe med.

7 Galleri Rune
VINN-VINN: – Vi gjør gode arbeidsplasser enda bedre, sier Rune Andreassen.

– Vi tilbyr ulike programvarer og digitale arkivsystemer tilpasset de fleste bransjer.

Din egen rådgiver

Det er fire sentrale tema som danner grunnlaget for at Bodø Kontorsenter får stadig flere og svært fornøyde kunder:

  • Lokalkunnskap
  • Stort utvalg
  • Høy kompetanse
  • Din egen kontaktperson

Bodø Kontorsenter selger nemlig ikke bare gode produkter. De er også ditt personlige kompetansesenter. Fagfolkene der står alltid til rådighet når du trenger råd, tips og veiledning.

Som Rune Andreassen formulerer det:

– Vårt motto er det samme som det alltid har vært:

– Vi gjør gode arbeidsplasser enda bedre!

Denne artikkelen er gjengitt med tillatelse fra avisen Bodø Nu.

Anbefalte saker:

Team Inventum Bodø Kontorsenter

Vi søker ny servicetekniker

Om arbeidsgiver: Bodø Kontorsenter AS ble etablert i 1992, ...
Artikler

Til våre samarbeidspartnere

Verden er i en krevende situasjon, og det er ...
Hjemmekontor fra Osnes

Alt til hjemmekontoret

I disse dager er det stadig flere som velger, ...
Img 0835

Bli kjent med Inventum Narvik Kontorsenter

Inventum Narvik Kontorsenter ble etablert i oktober 2016. Salgssjef ...