Hjem / Produkter / Friske medarbeidere

Friske medarbeidere

Ergonomi er et tverrfaglig kunnskapsfelt som handler om tilpasning mellom arbeidsmiljø og mennesket. I vårt tilfelle er det snakk om tilpasningen mellom det enkelte menneske, med dets individuelle utgangspunkt, og arbeidsplassen. Alle medarbeidere har individuelle behov og det er stor forskjell på hva kroppen trenger, og hvilke belastninger kroppen tåler. Utsetter vi kroppen for langvarig og ensformig arbeid, for eksempel ved feil sittestilling over lengre tid, kan vi få belastningslidelser. Kontorutstyret skal ikke bare se bra ut – det må også ha universell utforming med løsninger som passer for hver enkelt medarbeider, så langt det er mulig. Derfor har vi funnet leverandører som har spesialisert seg på ergonomiske produkter på arbeidsplassen. Vi kan hjelpe med å tilrettelegge gode og riktige ergonomiske løsninger, slik at sykemelding kan unngås, eller i verste fall gjøres så kortvarig som mulig. Dette lar seg gjøre med dagens spekter av hjelpemidler og produkter, under forutsetning av riktig tilpasning, bevisstgjøring og opplæring av brukeren.

Interiør

For kontormedarbeider står skrivebordet sentralt, hvor de fleste produktive timene vil tilbringes. Her blir hev- og senkemuligheter viktig. Andre ganger foregår arbeidet i mindre grupper, hvor puffer/paller gjør nytten sammen i kombinasjon med bord eller benker. Sammen med belysning og støydemping kan man avgrense skrivebordet og skape private soner med optimal arbeidsbelysning, samtidig som man får gode og ergonomiske tilpassede stå- og sittestillinger.

Under bordet

Hvordan er gulvet på arbeidsbordet? Foretrekker de ansatte å stå mye? Et godt underlag kan gjøre underverker. Felles for mange arbeidssteder er harde gulv, noe kroppen i utgangspunktet ikke er bygd for å stå på. Matter og fothvilere virker både dempende og avslappende for føttene. Våre ståbrett er også av et mykt materiale, men har en tilleggsfunksjon i at de er avbøyde, slik at kroppen ikke står statisk, men balanserer.

På bordet

En god arbeidsstasjon blir komplett med produkter som er ergonomisk tilpasset forskjellige arbeidssituasjoner. En god mus gjør f.eks. at man kan arbeide med hånden i en naturlig stilling, og håndstøtter og tilpassede tastatur gjør at man minimerer belastninger. Slik unngår man unødig sykefravær og skader som kan oppstå ved statiske arbeidsstillinger.

Viser 1–20 av 118 resultater

Alle
  • Alle
  • Tastatur

VANN

Foruten å skape et naturlig pause- og samlingspunkt hvor man kan avveksle fra det vanlige arbeidet, er en god vannkilde en udiskutabel fordel for alle ansatte. En godt tilgjengelig vanndispenser gir leskende, kaldt vann som holder hodet i gang og kroppen hydrert. Da fungerer alle mennesker bedre. I tillegg har vi krus, begre og flasker som gjør vannkjøleren til et kjærkomment, men effektivt knutepunkt.

Kildesortering

God avfallshåndtering er ikke bare miljøvennlig, men en god hygienefaktor på kontoret. En god ordning for kildesortering gjør det praktisk å kvitte seg med avfall og skaper ryddige, oversiktlige arbeidsbord. Et ryddig, miljøvennlig kontor gir rett og slett mindre visuell støy, lukt og begrenser avfallsmengder. Våre produkter hjelper deg å holde kontoret ryddig.

Beklager, men vi fant ingen produkter

Anbefalte saker:

Slik velger du riktig kassasystem

Slik velger du riktig kassasystem

Denne artikkelen er den andre av to artikler ...
Gode nyheter fra nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ønsker du å motta spennende nyheter, tilbud og ...
Nestle Kaffeskole

Nestlé kaffeskole

Online kaffeskole  Nestlé Professionals baristasertifisierte medarbeidere holder profesjonelle ...
Slik velger du riktig kassasystem

Nye regler til kassasystem – må du oppgradere?

Denne artikkelen er den første av to artikler ...