Hjem / Produkter / En god kopp kaffe

En god kopp kaffe

En god kopp kaffe er en viktig trivselsfaktor i norske bedrifter og for 9 av 10 nordmenn er pausekaffen på jobb den viktigste kaffekoppen i løpet av dagen. En kaffepause er både en kilde til energi og et viktig møtepunkt for de ansatte. Vi nordmenn er glad i kaffe og ligger på verdenstoppen når det gjelder kaffedrikking. En gjennomsnittlig nordmann drikker 160 liter kaffe i året, og en kaffedrikker inntar i gjennomsnitt fem kopper kaffe daglig. Bare finnene drikker mer kaffe enn oss. Inventum tilbyr et bredt utvalg av kaffemaskiner og vannkjølere. Våre kunder bestemmer selv hvilken type kaffe de foretrekker og kan velge fra en rekke smaksvarianter fra flere ulike leverandører. Som kunde hos oss merker du raskt at det er forskjell på vanlig kaffe og god kaffe.

Velg kategori:

Kaffe

En god kopp espressobasert kaffe begynner alltid med gode råvarer. Og det er naturligvis kaffebønner av beste sort, enten det er arabica eller robusto-bønner. Inventum har gjort en god seleksjon så du kan slippe å tenke over det. Her finner du kvalitetskaffe for de fleste ganer og preferanser. Velg mellom forskjellige grader av brenning fra våre kvalitetsleverandører.

Viser 1–20 av 34 resultater

Alle
  • Alle
  • Hele bønner
  • Instantkaffe

Kaffemaskiner

Hvilken løsning skal man velge? Hvilke behov dekker de ulike kaffemaskinene? Uansett størrelse har vi kaffeløsninger for ethvert behov og uansett størrelse på bedriften. Fra de små, praktiske maskinene for mindre bedrifter, møterom og resepsjoner til de store maskinene med stor kapasitet. Du bør også tenke på om du skal ha en maskin med instantbeholdere, fast vanntilkobling, eller kanskje en traktemaskin med stor kapasitet er løsningen for dere?

Tilbehør

Kaffen blir best når den er tilberedt riktig, og ikke minst, når maskinen får riktig vedlikehold. Vi har tilbehøret som gjør kaffemaskinen optimal, som diverse produkter for rensing og rengjøring, kaffefilter, pappkrus og lokk eller buljong og smakstilsetninger. Eller hva med noe snacks i form av kjeks til? Med vårt tilbehør blir kaffekroken komplett.

Anbefalte saker:

Slik velger du riktig kassasystem

Slik velger du riktig kassasystem

Denne artikkelen er den andre av to artikler ...
Gode nyheter fra nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ønsker du å motta spennende nyheter, tilbud og ...
Nestle Kaffeskole

Nestlé kaffeskole

Online kaffeskole  Nestlé Professionals baristasertifisierte medarbeidere holder profesjonelle ...
Slik velger du riktig kassasystem

Nye regler til kassasystem – må du oppgradere?

Denne artikkelen er den første av to artikler ...